Оригінальний яєчний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Проста яєчня на сніданок? Це не для нас, адже можна зробити смачну яєчню з цікавою подачею, загорнувши її в рулет. Саме про такий варіант і розповім, як приготувати оригінальний яєчний рулет.
У мене була ще морква і кінза, тому вирішив додати їх в блюдо для приємного кольору. Замість них можете використовувати заморожену овочеву суміш, а також свіжі овочі, м'ясо, ковбасу, зелень, сир. Готовий рулет розрізати на шматочки і подавайте до столу відразу поле приготування.
- Яйця - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Braai - 3 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Промийте і подрібніть кінзу, помийте і натріть на середній терці моркву.
2. Розбийте в середню миску 4 яйця.
3. Додайте до яєць морква і зелень.
4. Посоліть і ретельно перемішайте, розділіть суміш на дві частини.
5. Розігрійте сковороду з маслом і влийте в неї ½ частину яєчної суміші, готуйте протягом 8-10 хвилин.
6. Потім поверніть приготоване яйце в рулет, трохи залишивши край, і відсуньте його на одну сторону.
7. Влийте решту яєчної суміші в сковороду, готуйте 5-8 хвилин.
8. Загорніть все рулетом, як і першу частину, але на цей раз не залишайте край.
9. Приготований рулет розріжте на шматочки і подавайте до столу.