Яєчний рулет з грибами
(покроковий рецепт з фото)
До святкового або щоденного столу потрібна нескладна і апетитна холодна закуска? Беріть на замітку цей класний рецепт яєчного рулету з смаженими грибами і плавленим сиром. Смачно дуже!
Смажені печериці - відмінна ідея начинки для яєчного рулету. До грибів обов'язково варто додати трохи сиру, плавленого або вершкового, наприклад. Подавати до столу такий рулет варто тільки після повного охолодження, тому робити його слід заздалегідь.
- Яйце - 5 штук
- Плавлений сир - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гриби - 300 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. На сковороді розігрійте олію і викладіть подрібнену цибулю.
3. Печериці вимийте, обсушити, наріжте тонкими скибочками.
4. Викладіть гриби в сковороду і смажте на середньому вогні 7-10 хвилин, помішуючи.
5. Тепер займемося омлетом. Яйця вбийте в глибоку миску.
6. Додайте сіль, перець за смаком і збийте. Вилийте яйця на деко, застелене пергаментом, і відправте в розігріту духовку. Запікайте 10 хвилин при температурі 190 градусів.
7. Натріть на тертці сир.
8. Гриби обсмажити.
9. Додайте відразу ж сир.
10. І сіль з перцем. Швидко перемішайте начинку до однорідності.
11. Дістаньте готовий омлет з духовки, розподіліть начинку.
12. І акуратно згорніть рулет. Загорніть в пергамент.
13. Коли яєчний рулет з грибами повністю охолоне, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Смачного!