Яєчний рулет з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачну закуску на всі випадки життя. Показую і розповідаю спеціально для вас рецепт яєчного рулету з фаршем!
Будемо готувати просту і легку в приготуванні закуску. По суті - омлет з фаршем. Для приготування яєчного рулету з фаршем беремо яєць за смаком - адже одне яйце дорівнює одному рулету. Чим більше хочете зробити, тим більше яєць. Ну і м'яса теж. Ще знадобиться трохи борошна для присипки. Дивимося далі рецепт.
- Фарш - 250 грам
- Яйця - 5 штук
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
Окремо видавіть часник в майонез, перемішайте і відставте поки.
Беремо яйце, збиваємо виделкою або вінчиком.
Беремо яйце, збиваємо виделкою або вінчиком.
Яйце виливаємо в плоску тарілку. З фаршу формуємо коржик (додайте борошна трохи). Викладіть зверху на яйце.
На розігріту сковорідку виливаємо яйце, м'ясо притримуємо. М'ясо повинно бути по середині на яйці. Смажимо з двох сторін. І так все рулети.
Поки наш своєрідний омлет теплий, змащуємо соусом з майонезу (м'ясну сторону), загортаємо рулетом.
Ось такі яєчні рулети з фаршем виходять. Смачного!
Ось такі яєчні рулети з фаршем виходять. Смачного!