Яєчний рулет з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно легкий в приготуванні варіант ситного і ароматного сніданку на швидку руку! У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати яєчний рулет з шинкою, оригінальне і смачне блюдо!
Яєчня - прекрасний варіант легкого і ситного сніданку, але він стане ще краще, якщо ви приготуєте її за цим рецептом! Блюдо виглядає дуже оригінально і апетитно завдяки тому, що шинку і сир необхідно звернути в рулет з яєчні. Такий сніданок підійде тим, у кого не вистачає часу вранці для приготування більш складного страви. Ролл виходить дуже соковитий і смачний. Ви можете додати зелень безпосередньо в яєчню, або прикрасити нею готову страву.
- Яйце - 2 штуки
- Шинка (скибочку) - 4 штуки
- Сир (скибочку) - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Свіжі овочі - За смаком
1. Готувати яєчню необхідно з розрахунком, що сковорода в діаметрі близько 26 см. Якщо у вас сковорода більше, візьміть три яйця. Злегка збийте яйця з сіллю, перцем і спеціями.
2. Сковороду змажте рослинним маслом і тонким шаром вилийте яєчню. Зменшіть вогонь і дайте їй трохи підсмажитися. Потім викладіть скибочки шинки, а зверху - сиру.
3. Коли яєчня буде майже готова, поверніть її в рулет. Подавайте з зеленню і овочами. Смачного!