Рецепт Курячий рулет з чорносливом фото

Курячий рулет з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Солоне

Прекрасна закуска до святкового столу, яка готується швидко і з задоволенням. Виходить дуже естетично і звичайно ж смачно, здивувати гостей у вас вийде без проблем!

У цьому рецепті як не можна до речі виявився волоський горіх, який робить блюдо дуже цікавим і дуже незвичайним за смаком. Наявність чорносливу додасть рулетики відтінок копченості. Дуже незвичайна закуска, яку можна подавати, різноманітно прикрасивши, на додаток до овочів і зелені. Буде дуже красиво, поживно і смачно. Читайте далі, як приготувати рулет з чорносливом. Будемо разом готувати закуску для нашого святкового столу!

  • Курка - 1500 грам
  • Чорнослив в'ялений - 10 штук
  • Морква - 1 штука
  • Волоський горіх - 40 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 5 грам
1
Починаємо з того, що видаляємо з нашої курки все непотрібні кістки і жилки, промиваємо добре і починаємо фарширувати.
2
Для фарширування ми кладемо порізаний дрібно чорнослив, потім натерту моркву, подрібнений волоський горіх. Зверху додаємо сіль і перчик, а також посипаємо желатином все це.
3
Звертаємо нашу курочку в форму рулетика і фіксуємо його спеціальними кулінарними зажимами.
4
Викладаємо у форму для випікання. Аджику з майонезом змішуємо і поливаємо зверху, як своєрідний маринад або соус.
Запікаємо в духовці близько 1 годин 180 градусах.
5
Перед подачею можна нарізати рулет шматочками або ж подавати цілим і різати безпосередньо за столом. Смачного!

Схожі рецепти