Курячий салат з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Готувати курячий салат з чорносливом - одне задоволення, оскільки це швидко і дуже смачно! Такий салат може складатися з різних інгредієнтів, але поєднання курки і чорносливу - ідеальне.
Якщо ви хочете урізноманітнити святковий стіл - тепер знаєте як приготувати курячий салат з чорносливом. Таким салатом можна балувати не тільки довгоочікуваних гостей, але і своїх домашніх. Він дуже легкий і смачний.
- Куряче філе - 2 штуки
- Чорнослив - 6 штук
- Огірок - 1 штук
- Грецькі горіхи - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Яйця - 5 штук
1. Це дуже простий святковий курячий салат з чорносливом. Насамперед нам потрібно приготувати куряче філе. Відварюємо його зі спеціями до готовності і даємо охолонути.
2. Окремо варимо яйця, даємо їм охолонути і натираємо на середню терку.
3. Нарізаємо куряче філе тонкими скибочками і викладаємо першим шаром на блюдо. Салат краще робити листковий і залишати його в холодильнику на годину-дві, щоб він просочився і всі компоненти один одного доповнили.
4. Чорнослив ретельно миємо й замочуємо на 15-20 хвилин. Можна це зробити перед тим, як ставити варитися філе і яйця.
5. Нарізаємо огірки соломкою і викладаємо їх другим шаром. Третій шар у нас будуть яйця.
6. Чорносливом потрібно просочити кілька шарів. Кожен шар Промазуємо майонезом.
7. Верх посипаємо зеленню і горіхами, після чого прибираємо курячий салат з чорносливом в холодильник. До святкового столу він встигне просочитися і порадує своїм смаком всіх гостей.