Салат з яловичиною та чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат з яловичиною і чорносливом я знайшла, коли шукала, що смачненького приготувати на черговий день народження. У нас є негласний договір на дружніх застіллях подавати тільки нові страви.
Салат з яловичиною та чорносливом дуже зручно готувати для застілля, так як він повинен просочитися і добре робити його напередодні. Це дуже звільняє час, яке вам потрібно, щоб накрити стіл і приготувати гарячу страву. Салат з яловичиною та чорносливом дуже смачний. Поєднання горіхів і чорносливу надає салату вишуканий смак. Моцареллу натріть на тертці і змішайте з майонезом і тертим часником. Часнику додавайте до смаку. Викладіть майонез на яловичину щільним шаром. Якщо вам колись довго наполягати салат, то можна майонез розділити і промазати, наприклад, другий шар. Творчість і власний смак допоможе вам створити неповторний шедевр! Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 400 грам
- Буряк - 2 штуки
- Чорнослив - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сир моцарела - 100 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Майонез - 100 грам