Будапештський салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Салат дуже смачний. Яловичина чудово поєднується з маринованою цибулею і болгарським перцем. Виходить легкий і одночасно ситний салат. Можна приготувати до свята або доповнити звичайний обід.
Яловичину можна попередньо відварити або запекти в духовці. Зелень додавайте до смаку. Можна використовувати листя салату, петрушку або шпинат.
- Відварна яловичина - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 частина
- Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Листя салату - 1 пучок
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти. Яловичину попередньо відварюємо.
Лук ріжемо, заливаємо яблучним оцтом і залишаємо на 5 хвилин. Потім, оцет зливаємо.
До мариновані цибулі додаємо нарізану шматочками яловичину.
Болгарський перець ріжемо і висипаємо в салат.
Поділяємо на шматочки листя салату і кладемо до решти інгредієнтів.
Для заправки використовуємо оливкову олію. У салат додаємо сіль, перець і все перемішуємо.
Будапештський салат з яловичиною готовий. Смачного!