Рецепт Будапештський салат з яловичиною фото

Будапештський салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Салат дуже смачний. Яловичина чудово поєднується з маринованою цибулею і болгарським перцем. Виходить легкий і одночасно ситний салат. Можна приготувати до свята або доповнити звичайний обід.

Опис приготування:

Яловичину можна попередньо відварити або запекти в духовці. Зелень додавайте до смаку. Можна використовувати листя салату, петрушку або шпинат.

  • Відварна яловичина - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 частина
  • Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Листя салату - 1 пучок
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
будапештський салат з яловичиною - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти. Яловичину попередньо відварюємо.
будапештський салат з яловичиною - фото крок 2
Лук ріжемо, заливаємо яблучним оцтом і залишаємо на 5 хвилин. Потім, оцет зливаємо.
будапештський салат з яловичиною - фото крок 3
До мариновані цибулі додаємо нарізану шматочками яловичину.
будапештський салат з яловичиною - фото крок 4
Болгарський перець ріжемо і висипаємо в салат.
будапештський салат з яловичиною - фото крок 5
Поділяємо на шматочки листя салату і кладемо до решти інгредієнтів.
будапештський салат з яловичиною - фото крок 6
Для заправки використовуємо оливкову олію. У салат додаємо сіль, перець і все перемішуємо.
будапештський салат з яловичиною - фото крок 7
Будапештський салат з яловичиною готовий. Смачного!

Схожі рецепти