Рецепт М'ясний рулет з чорносливом і горіхами фото

М'ясний рулет з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Фрукти , Фарш , Горіхи , Грецькі горіхи , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

На святі у вас завжди котлети і відбивні? Хочете урізноманітнити меню смачним блюдом, приготованим в домашніх умовах? М'ясний рулет з чорносливом і горіхами здивує гостей і смаком, і видом.

Опис приготування:

Як приготувати м'ясний рулет з чорносливом і горіхами, мені розповіла мама мого друга. Вона приготувала його на якийсь захід, і я, спробувавши рулет, вирішив що він буде частим гостем на моєму столі. Рецепт зовсім простий, але результат перевершить всі ваші очікування. Соковитий, смачний і ситний - ви будете просто в захваті. Тепер настала моя черга ділитися з Вами рецептом смачної страви. Ось рецепт перед вами, читайте і готуйте!

  • Фарш м'ясний - 700-800 грам (свинячий, яловичий, з м'яса птиці)
  • Яйце - 1 штук
  • Білий хліб - 4 скибочки
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 1
1. Для початку потрібно включити духовку, нехай розігрівається до 180 градусів.
І замочимо хліб в молоці.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 2
2. Чорнослив і горіхи подрібнити за допомогою блендера, але не дуже дрібно.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 3
3. Додамо натертий на дрібній тертці сир до маси з чорносливу і горіхів.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 4
4. Тепер змішаємо наш фарш з хлібом, яйцем і сіллю. Добре все перемішати.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 5
5. На харчову плівку викладаємо фарш, красиво вирівнюємо його, формуючи прямокутник.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 6
6. Зверху на фарш викладаємо підготовлену начинку, залишаючи місце по краях.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 7
7. За допомогою плівки акуратно загортаємо рулет, обвалюють його в панірувальних сухарях.
м'ясний рулет з чорносливом і горіхами - фото крок 8
8. Викладаємо на деко, застелений папером або пергаментом, і робимо пару надрізів зверху рулету. У ці розрізи потрібно покласти шматочки масла. І відправляємо в духовку наш рулет запікатися на 40 хвилин.

Схожі рецепти