М'ясний рулет з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
На святі у вас завжди котлети і відбивні? Хочете урізноманітнити меню смачним блюдом, приготованим в домашніх умовах? М'ясний рулет з чорносливом і горіхами здивує гостей і смаком, і видом.
Як приготувати м'ясний рулет з чорносливом і горіхами, мені розповіла мама мого друга. Вона приготувала його на якийсь захід, і я, спробувавши рулет, вирішив що він буде частим гостем на моєму столі. Рецепт зовсім простий, але результат перевершить всі ваші очікування. Соковитий, смачний і ситний - ви будете просто в захваті. Тепер настала моя черга ділитися з Вами рецептом смачної страви. Ось рецепт перед вами, читайте і готуйте!
- Фарш м'ясний - 700-800 грам (свинячий, яловичий, з м'яса птиці)
- Яйце - 1 штук
- Білий хліб - 4 скибочки
- Молоко - 70 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
1. Для початку потрібно включити духовку, нехай розігрівається до 180 градусів.
І замочимо хліб в молоці.
І замочимо хліб в молоці.
2. Чорнослив і горіхи подрібнити за допомогою блендера, але не дуже дрібно.
3. Додамо натертий на дрібній тертці сир до маси з чорносливу і горіхів.
4. Тепер змішаємо наш фарш з хлібом, яйцем і сіллю. Добре все перемішати.
5. На харчову плівку викладаємо фарш, красиво вирівнюємо його, формуючи прямокутник.
6. Зверху на фарш викладаємо підготовлену начинку, залишаючи місце по краях.
7. За допомогою плівки акуратно загортаємо рулет, обвалюють його в панірувальних сухарях.
8. Викладаємо на деко, застелений папером або пергаментом, і робимо пару надрізів зверху рулету. У ці розрізи потрібно покласти шматочки масла. І відправляємо в духовку наш рулет запікатися на 40 хвилин.