М'ясний рулет з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з чорносливом чудово доповнюють один одного. Давайте приготуємо гарний і апетитний рулет, і він стане прикрасою вашого столу.
Хочете приготувати смачне, ошатне і ароматне м'ясо? Я розповім вам, як приготувати м'ясний рулет з чорносливом. Цю страву можна приготувати не тільки на свято, але подати і в звичайний день, і він відразу наповниться чарівною атмосферою свята. Часу на підготовку страви ви витратите не так вже й багато, особливих навичок не потрібно. Перед вами рецепт приготування з фото і, я думаю, вам усе зрозуміло, і все вийде якнайкраще. Готуємо?
- Свинина - 500-600 грам
- Чорнослив - 200 грам
- Сир "фета" - 60-70 грам (або будь-який інший сирний сир)
- Аджика - 1, 5 чайних ложки
- Соус "наршараб" - 1 Ст. Ложка (можна і без нього)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Суха приправа для свинини - 0, 5 чайних ложки
Свинячу м'якоть ретельно вимиємо і підсушити паперовим рушником або серветками.
Акуратно розрізаючи, формуємо з шматка м'яса пласт. Посипаємо м'ясо сіллю, перцем і сухими приправами.
Якщо вам попався жорсткий чорнослив, його необхідно трохи розм'якшити. Для цього залийте його окропом приблизно на півгодини. У мене був чорнослив без кісточок і зовсім не жорсткий. Перемелюємо чорнослив в блендері з аджикою і соусом "наршараб" . Якщо у вас немає такого соусу - не біда. Додайте в начинку з чорносливу трохи спецій - koriandr, базилік, корицю або будь-які інші на ваш смак.
Змащуємо м'ясної пласт м'яким сиром "фета", а потім - отриманої пастою з чорносливу.
Тепер щільно згортаємо м'ясо в рулет, посипаємо зверху спеціями. Загортаємо рулет у фольгу і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку приблизно хвилин на 40-50.
Після закінчення цього часу, розгорніть рулет і поставте його назад в духовку для рум'янцю. Ось так виглядає рулет вже в готовому вигляді.