Курячі бомби в стилі фахитос
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Смачна куряча грудка з соковитою овочевою начинкою - таке блюдо неодмінно сподобається вашим домашнім. Хочете навчитися готувати такі курячі бомбочки? Заходьте, і я покажу вам, як їх приготувати.
Опис приготування:
Курячі бомби в стилі фахитос - це куряча грудка, обсмажена на сковороді до хрусткого стану, всередині якої знаходиться соковита і ароматна начинка з обсмаженого з цибулею перцю, сиру і крем-Чизай. Це дуже смачно!
- Грудка куряча - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- НЕ Krem-нічого - 1 Ст. Ложка
- Бринза - 50 грам
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Чилі - 1/2 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
Лук і Перець чистий, наріжте і обсмажте з додаванням олії до м'якості.
Курячі грудки помийте, обсушити. Зробіть всередині надріз.
Додати сіль, приправте спеціями.
До смажених овочів додайте сир, бринзу, немає нічого-Krem. Не забудьте посолити.
Начините отриманою начинкою курячу грудку, обсмажте на сковороді з двох сторін.
Подайте до столу. Смачного!