Куряче філе з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки ароматного маринаду куряче м'ясо виходить м'яким і соковитим. Особливу пікантність надають баклажани, які не розварюються, а залишаються цілими. Блюдо виглядає красиво і апетитно.
Якщо вам цікаво, як приготувати куряче філе з баклажанами, то прочитайте цей рецепт. Його можна назвати дієтичним, адже сюди входять тільки овочі і куряче філе. У підсумку ви отримаєте мінімальну кількість жиру і дуже багато користі! приємного апетиті!
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка (мелена)
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Куряче філе - 1 штука (грудки)
- Баклажан - 1 штука
- Перець чорний мелений, перець червоний мелений, сіль - За смаком
У невеликій піалках приготуйте маринад, який грає важливу роль в цій страві. Для цього з'єднаєте соєвий соус, мідь, сік половинки лимона, рослинне олію, два види перцю і мелену паприку. Гарненько перемішайте рідкі інгредієнти з сухими.
Філе курочки зачистите від жилок, промийте і наріжте на шматочки, які будуть максимально нагадувати кружечки. Їх товщина повинна бути близько одного сантиметра. Покладіть птицю в маринад, залиште її в ньому на кілька годин.