Рецепт Куряча піката фото

Куряча піката
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Італійська куряча піката готується дуже швидко. Курячі грудки потрібно добре відбити і посмажити. Трохи спецій, сік лимона і можна бенкетувати! До курячої пікате добре підійде білий соус.

Опис приготування:

Смажити курячу пікату потрібно в сильно розігрітій олії до золотистого кольору з обох сторін. Потім курку зніміть зі сковороди і готуйте соус з лимонної цедри і соку, каперсів цукру і води. Соус повинен злегка закипіти і добре перемішатися. Потім відразу поверніть курку на сковороду, добре польоті її соусом і під кришкою тушкуйте ще кілька хвилин. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 1/4 чайних ложки
  • Каперсами - 2 чайних ложки
  • Базилік - 1/4 чайних ложки (подрібнений)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода - 1/4 склянки
куряча піката - фото крок 1
Підготувати продукти.
куряча піката - фото крок 2
Курячі грудки розрізати навпіл і відбити.
куряча піката - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть і обваляйте в борошні грудки. На сковороді обсмажте до золотистого кольору, зніміть на тарілку. У сковороду додайте сік лимона, цедру каперсами, базилік, цукор, воду. Перемішайте, поверніть філе і тушкуйте ще 5 хвилин.
куряча піката - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти