Рецепт Піката з курки фото

Піката з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Швиденько, смачний і апетитний варіант гарячого на обід або вечерю я хочу запропонувати вам на пробу. Покажу, як приготувати пікату з курки - ніжну відбивну в паніровці з насиченим соусом.

Ця страва відмінно підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Соус виходить нереально смачним і ароматним, відмінно доповнює курочку. До того ж, ви можете подавати пікату з курки з будь-яким гарніром, який вам до душі. Спробувати однозначно варто!

  • Куряча грудка - 600 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Каперсами - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, петрушка - За смаком
піката з курки - фото крок 1
1. Курячі грудки вимийте, обсушити, гострим ножем акуратно розріжте.
піката з курки - фото крок 2
2. Трохи відбийте (найкраще через пакет або харчову плівку).
піката з курки - фото крок 3
3. Додати сіль, поперчіть за смаком, обваляйте з усіх боків в борошні.
піката з курки - фото крок 4
4. Після занурте в збиті яйця і обваляйте в панірувальних сухарях.
піката з курки - фото крок 5
5. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і смажте на середньому вогні.
піката з курки - фото крок 6
6. З двох сторін до рум'яної скоринки.
піката з курки - фото крок 7
7. Для приготування соусу з'єднайте бульйон, сік лимона і каперси. Доведіть до кипіння.
піката з курки - фото крок 8
8. Нехай покипить пару хвилин, після зніміть з вогню. Додайте вершкове масло, сіль і перець, подрібнену зелень.
піката з курки - фото крок 9
9. Помішуйте, щоб масло повністю розтопилося, і подавайте до столу з курочкою.
Смачного!

Схожі рецепти