Куряча печінка дієтична
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка - не найприємніший на вигляд інгредієнт, але дуже корисний. Зараз я розповім вам рецепт, як приготувати дієтичну корисну курячу печінку. Роблю її у вигляді смачного салату.
Якщо ви не стежите за калоріями, салат можна заправити і майонезом. Дуже раджу спробувати цей салат! Після першого приготування, гарантую, вВи не зможете відірватися від чудового, а, головне, дуже корисного салату з дієтичної курячою печінкою.
Смачного!
- Куряча печінка - 150-200 грам
- Горошок - 200 грам (консервований)
- Курине яйце - 1 штука
- Листя салату - 0, 5 пучка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Базилік - За смаком
- Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Обсмажте печінку. Зробити це можна на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості води.
Замаринуйте цибулю. Для цього наріжте його півкільцями, залийте холодною водою, додайте цукор і оцет. Залиште на 15 хвилин.
Замаринуйте цибулю. Для цього наріжте його півкільцями, залийте холодною водою, додайте цукор і оцет. Залиште на 15 хвилин.
Обсмажену курячу печінку наріжте на невеликі шматочки. Листя салату порвіть руками. Викладіть в салатницю.
Дрібно наріжте варене яйце. Додайте яйце і горошок до печінки і листю салату.
Заправте салат натуральним йогуртом. Зверху викладіть мариновану цибулю. Прикрасьте базиліком за бажанням. Салат з дієтичної курячою печінкою готовий!