Рецепт Куряча грудка в панірувальних сухарях фото

Куряча грудка в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви задумалися над тим, що подати до вечері, то придивіться до рецептом грудки в панірувальних сухарях, який дуже просто готувати - страва виходить апетитним, з хрусткою скоринкою.

Опис приготування:

Перед вами рецепт, подано детальну інформацію про, як приготувати курячу грудку в панірувальних сухарях. Це максимально простий і швидкий спосіб приготування м'ясної страви. Його можна подавати на вечерю і в будь-який інший час. Воно прекрасно поєднується з картопляним пюре, спагетті. Курячі грудки в сухарях можна подавати в поєднанні з запеченими овочами, salatami. Вона чудово підходить для теплих салатів з печерицями.

  • Філе курячої грудки - 300 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 70 грам
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
куряча грудка в панірувальних сухарях - фото крок 1
1. Обробити курячу грудку на невеликі шматочки м'якоті. Ображати зайві плівки. Помийте м'якоть грудки. Обсушити паперовим рушником від зайвої вологи.
куряча грудка в панірувальних сухарях - фото крок 2
2. У миску насипте невелику кількість просіяного борошна. Додайте в борошно трохи солі і чорного меленого перцю. Потім кожен шматочок м'якоті обваляйте в борошні.
куряча грудка в панірувальних сухарях - фото крок 3
3. В окремій мисці збийте пару яєць. Після чого акуратно опустіть кожен шматочок грудки в паніровці з борошна в збиті яйця. Кожен шматочок гарненько умочіть так, щоб він повністю був покритий збитими яйцями.
куряча грудка в панірувальних сухарях - фото крок 4
5. У суху миску насипте сухарі для панірування. Тепер кожен шматочок грудки обваляйте з усіх боків сухарями для панірування.
куряча грудка в панірувальних сухарях - фото крок 5
6. Розігрійте на плиті сковорідку. Влийте трохи рослинного масла. Потім викладіть на сковорідку кожен шматочок запанірувати грудки так, щоб вони не стикалися. Обсмажуйте з двох сторін. Готове м'ясо придбає приємний коричневий колір. Подавайте з будь-яким гарніром або овочами.

Схожі рецепти