Куряча грудка в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумалися над тим, що подати до вечері, то придивіться до рецептом грудки в панірувальних сухарях, який дуже просто готувати - страва виходить апетитним, з хрусткою скоринкою.
Перед вами рецепт, подано детальну інформацію про, як приготувати курячу грудку в панірувальних сухарях. Це максимально простий і швидкий спосіб приготування м'ясної страви. Його можна подавати на вечерю і в будь-який інший час. Воно прекрасно поєднується з картопляним пюре, спагетті. Курячі грудки в сухарях можна подавати в поєднанні з запеченими овочами, salatami. Вона чудово підходить для теплих салатів з печерицями.
- Філе курячої грудки - 300 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 70 грам
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Обробити курячу грудку на невеликі шматочки м'якоті. Ображати зайві плівки. Помийте м'якоть грудки. Обсушити паперовим рушником від зайвої вологи.
2. У миску насипте невелику кількість просіяного борошна. Додайте в борошно трохи солі і чорного меленого перцю. Потім кожен шматочок м'якоті обваляйте в борошні.
3. В окремій мисці збийте пару яєць. Після чого акуратно опустіть кожен шматочок грудки в паніровці з борошна в збиті яйця. Кожен шматочок гарненько умочіть так, щоб він повністю був покритий збитими яйцями.
5. У суху миску насипте сухарі для панірування. Тепер кожен шматочок грудки обваляйте з усіх боків сухарями для панірування.
6. Розігрійте на плиті сковорідку. Влийте трохи рослинного масла. Потім викладіть на сковорідку кожен шматочок запанірувати грудки так, щоб вони не стикалися. Обсмажуйте з двох сторін. Готове м'ясо придбає приємний коричневий колір. Подавайте з будь-яким гарніром або овочами.