Рецепт Курка з овочами у власному соку фото

Курка з овочами у власному соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сьогодні у мене день простою, швидкої і смачної їжі. До того ж овочі та ніжне куряче м'ясо - це ще й корисно. Все дуже легко: дивіться рецепт!

Опис приготування:

Дуже ситне і смачне блюдо. Поріжте курку на частини, посипте спеціями і залиште маринуватися. Тим часом поріжте картоплю і кабачок. Складіть в форму для запікання м'ясо і овочі. Збризніть маслом, накрийте фольгою і запечіть в духовці протягом 1, 5 годин. Подайте в гарячому вигляді. Смачного!

  • Курка - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Невеликий кабачок - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
курка з овочами у власному соку - фото крок 1
Вимийте і поріжте курку на частини. Посипте спеціями за смаком, збризніть маслом і залиште на деякий час.
курка з овочами у власному соку - фото крок 2
Поріжте картоплю на 4 частини.
курка з овочами у власному соку - фото крок 3
Очистіть і крупно наріжте кабачок.
курка з овочами у власному соку - фото крок 4
У форму для запікання викладіть шматки курки, потім картопля і кабачок. Зверху збризніть маслом, накрийте фольгою і відправте на 1, 5 години в духовку. Запікайте при 200 градусах. Для 20 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб зверху утворилася рум'яна кірочка. Подавайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти