Курка з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт дуже сподобається любителям квасолі. Погодьтеся, курка з квасолею - це дуже оригінальне поєднання, до того ж дійсно смачне!
Приготуйте курку з квасолею в домашніх умовах. Рецепт простий, робиться все легко і швидко. Щоб нагодувати десь шість осіб, вам знадобиться 1 кілограм курки. Подавайте до столу в гарячому вигляді, зверху посипайте зеленню. Ще можна зробити грінки і є в прикуску. Хай щастить!
- Курка - 1 кілограм
- Квасоля консервована - 600 грам (біла)
- Помідори - 500 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Часник - 3 зубчики
- Чебрець - 5 штук (гілочок)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Курку ріжемо шматками. Дрібно нарізаємо часник і цибулю.
Помідори ріжемо великими шматочками.
У глибокій сковороді на оливковій олії обсмажте кілька хвилин чебрець.
Додайте курку, цибуля і часник. Смажте до золотистої скоринки.
Додайте помідори і трошки гарячої води. tusim 20 хвилин.
Приправити сіллю і poperčite. Додайте консервовану квасолю. Гасіть ще 15 хвилин.
Зверху страву прикрасьте зеленню.
Готово!