Курка з картоплею, часником і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але смачна страва для сімейної вечері.
Курка виходить соковита, картопля - з засмаженої скоринкою. Дізнайтеся, як приготувати курку з картоплею, часником і майонезом. Шалене смачно і ситно!
Напевно, це сімейний рецепт більшості сімей. Блюдо таке домашнє, ситне і ароматне, що хандра через похолодань випарується вмить, тому що мозок вже передчуває відмінну трапезу - рум'яну соковиту курку і золотисту картоплю. Приготуйте це чудове блюдо для себе і своєї сім'ї.
- Курка - 1 кілограм
- Картопля - 8-10 штук
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 100 грам
- Масло рослинне - 10 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
Обробити курку на шматки, промийте і покладіть на тарілку.
Чистий Chesnok, натріть його на дрібній тертці, перемішайте з майонезом.
Замаринуйте курку майонезним соусом, Залиште сіль і 30 хвилин.
Картопля очистіть, помийте, розріжте кожен бульба на 4 частини.
Викладайте на деко картопля, помажте його часниковим соусом, приправити сіллю, посипте спеціями. Викладіть поверх картоплі мариновані шматочки курки.
Запікайте в розігрітій духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин. Готову страву при бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.