Курка з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати щось незвичайне? Приготуйте курку з чорносливом в мультиварці. Виходить ніжне і смачне м'ясо з солодкуватим присмаком, приправлене ароматним соусом.
Варто відзначити, що до курки з чорносливом в мультиварці, підходить абсолютно будь-який гарнір: картопля, рис або макарони, вибір за вами. Кетчуп, в даному рецепті, можна сміливо замінити томатною пастою. Так само не забудьте попередньо замочити чорнослив в теплій воді, він повинен стати м'яким. Гарного дня!
- Куряче стегно - 1 кілограм
- Чорнослив - 200 грам (без кісточки)
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Промийте чорнослив і замочіть його в теплій воді на 60 хвилин.
Курячі стегна промийте і наріжте великими шматками. Обсмажте в мультиварці на режимі "жарка" 15 хвилин.
Лук наріжте півкільцями, а морква довгими брусочками.
Додайте овочі до м'яса, смажте ще 10 хвилин.
Тепер додаємо сметану, воду, кетчуп, спеції, сіль, перець. Все перемішуємо. Ставимо режим "гасіння" на півтора 1, 5 годину.
За пів години до закінчення додайте чорнослив.
Пробуйте на смак, якщо не вистачає гостроти - сіль / poperčite, додайте ще спецій.
Для 10 хвилин до кінця додайте дрібно нарізаний часник.
Готово! Прикрасьте зеленню і подавайте до столу! Смачного!