Курка в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Невероятно пикантная курочка, яка стане головним блюдом будь-якого обідньої або святкового столу.
Курка в рукаві для запікання в домашніх умовах - чудова альтернатива традиційним рецептам. Таке блюдо стане чудовим рішенням для будь-якого святкового столу, оскільки вразить не тільки своїм розкішним естетичним виглядом всіх гостей, але і неймовірним смаковим сполученням. Якщо додати часточки лимона - м'ясо вийде ще більш соковитим і пікантним.
- Курка - 1 штука
- Печінка куряча - 300 грам (для начинки)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець і приправа - За смаком
- Рукав для запікання - 1 штука
1. Попереду урочистий захід, а ви не знаєте, чим здивувати гостей? Пропоную класичний рецепт курки в рукаві для запікання. М'ясо виходить дуже соковитим і м'яким.
2. Для початку, підготуйте печінку, нарізавши її дрібними шматочками.
3. Тим часом, натріть курку сіллю і приправами за смаком.
4. Я готувала курочку з начинкою - так вона виходить смачніше. Для цього, нарізану печінку з'єднайте з соусом (мука + яйце), ретельно перемішайте і наповніть масою курку зсередини.
5. Борошно вбере в себе зайву вологу і при запіканні соус розм'якшить начинку.
6. Помістіть тушку в рукав, за бажанням можете додати часточки лимона - так ви зробите м'ясо ще більш пікантним. Готується курка в рукаві для запікання не більше 1, 5 години при температурі 180 градусів. Після закінчення цього часу, витягніть курку з духовки і дайте трохи охолонути, після чого можна подавати на великому блюді.
7. На гарнір можна взяти картопля або овочі, які також відмінно запікаються в рукаві або просто на деку.