Курка в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Курка запікається в мультиварці"Панасонік" c картоплею. Часник надає особливу пікантність блюду, а приправи роблять курку ароматної і апетитною!
Блюдо підійде для сімейної вечері або обіду.
Опис приготування:
Пропоную вам познайомитися з класичним рецептом приготування курки в мультиварці"Панасонік" . Спершу готується курка, попередньо замаринована в приправі з часником і сіллю. Потім готуємо картопля. До столу подаємо блюдо на красивою тарілці, зверху присипаємо подрібненим кропом або петрушкою. Хай щастить!
- Курка - 1 штука
- Зелень - За смаком (петрушка або кріп)
- Картопля - 6 штук
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Приправа для курки - 5 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
Підготуємо інгредієнти.
Курку промиваємо водою, даємо їй висохнути і натираємо з усіх боків і всередині приправою, сіллю і подрібненим часником. Ми залишаємо курку маринуватися 1 час, при кімнатній температурі.
Вливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла, кладемо туди курку.
На мультиварці виставляємо режим"Випічка" з 1 час, після звукового сигналу перевертаємо курку і готуємо в тому ж режимі ще 40 хвилин.
Витягуємо курку, залишаємо в теплому місці. Тим часом, кладемо в чашу картопля, порізаний кубиками. Вливаємо мультістакан води, картопля буде готується в курячому соку і воді. Готуємо в режимі"Плов" , до рум'яності картоплі.
На тарілку викладаємо курку і картопля, присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!