Курка по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що важко знайти таку людину, яка б не любила українську кухню, адже вона така смачна, соковита і по-особливому домашня, а ця приголомшлива курочка по-українськи - просто смакота!
Для мене українська кухня була завжди якась рідна, і вся наша сім'я дуже часто їла різні українські страви. Хоча я думаю, що багато традиційні рецепти родом з України вже досить давно і щільно оселилися в нашому повсякденному раціоні, ми просто не здогадуємося про їх походження. Але цей рецепт приготування курки по-українськи зовсім інша справа, він, як то кажуть, екзотика, і спробувати ми його можемо тільки в ресторанах з українською кухнею, ну або у родичів на Україні. Я ж пропоную вам приготувати це приголомшливе блюдо самостійно, і ви побачите, що зробити це не так складно, як може здатися. Так що давайте зробимо приголомшливу курочку з справжніми галушками, а щоб ви краще впоралися з цим завданням, я пропоную вам докладний рецепт курки по-українськи з фото.
- Курка - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Вода - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 500 грам (для галушок )
- Вода - 1 Склянка (для галушок )
- Яйце - 4 штуки (для галушок )
- Маргарин - 50 грам (для галушок )
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль - За смаком