Курка «Мілан»
(покроковий рецепт з фото)
Даний рецепт дуже цікавий по смакових особливостей. В'ялені помідори дають свій неповторний смак і роблю курку дуже ніжною. Вершковий соус теж підкреслює смак. Як приготувати таке блюдо?
Я настійно вам рекомендую приготувати таку страву. Виходить дуже смачно. В'ялені томати не завжди можна купити в магазинах міст. Але в інтернеті і на сайті Повар.ru є рецепти в'ялених томатів. Їх можна укласти в стерильні банки і зберігати в холодильнику до 4-5 місяців.
Отже, дивіться, як приготувати курку "мілано" .
- Куряче філе - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вершки 10-20% - 200 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спагеті - 100 грам
- В'ялені томати - 100 грам
Для приготування нам потрібно взяти курячу грудку, в'ялені томати, рослинна олія, вершки, часник, сіль, спеції. Для подачі пропоную як гарнір використовувати спагетті.
Для початку приготуємо соус. Сковороду встановіть на плиту і включіть. Сковорода повинна добре прогрітися. Влийте в сковороду масло. Поки сковорода гріється, наріжте часник і в'ялені томати.
На сковороді обсмажте рубаний часник. Досить 1-2 хвилин. Додайте в'ялені рубані томати і знову обсмажте 1-2 хвилини.
Влийте в сковороду вершки. Додайте сіль, чорний мелений перець і дайте закипіти. На середньому вогні уварити соус. За рахунок жирних вершків соус швидко стане густіти. Вимкніть його.
У киплячій воді відваріть спагетті до готовності.
Куряче філе промийте під проточною водою і обсушити. Посипте філе сіллю і меленим перцем з усіх боків.
На іншій сковороді на рослинній олії обсмажте філе з усіх боків.
Обсмажене м'ясо помістіть на фольгу і укутайте.
Сковороду з соусом знову поставте на вогонь.
Додайте рубану зелень, сушений або свіжий базилік.
Спагеті відкиньте на сито. Злийте воду. У мисочку покладіть порцію пасти. Куряче філе наріжте на шматочки. Викладіть зверху на пасту.
Отриманим соусом полийте м'ясо.
Подайте до столу. Дуже смачне, ароматне і таке привабливе блюдо у нас вийшло.