Рецепт Курча по-Мілан фото

Курча по-Мілан
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

У цьому чудовому рецепті італійської кухні зібрані всі фарби цієї чудової країни. Ви без особливих зусиль приготуєте цю ніжну курочку, і вона, безсумнівно, стане прикрасою вашого столу.

Опис приготування:

Напевно, кожен з нас знає як мінімум 2-3 страви італійської кухні, але навряд чи хтось чув про це рецепті приготування курки по-міланськи. Швидше за все, вся справа тут в тому, що воно не так сильно поширене у нас, як інші більш знамениті італійські страви. Але сьогодні ми виправимо це упущення, і я розповім вам, як приготувати приголомшливу курку по-міланськи з ароматним томатним соусом. Відразу попереджаю вас, що нічого складно тут немає, і ви легко впораєтеся з цим рецептом, а необхідні інгредієнти продаються в будь-якому магазині. Тому пропоную сьогодні влаштувати романтичну вечерю в італійському стилі для вашої другої половинки і приготувати ось таку чудову курку по-міланськи - невеликий, але дуже приємний сюрприз, зроблений своїми руками.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томати у власному соку - 400 грам
  • Вино біле - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Борошно - За смаком
курча по-Мілан - фото крок 1
Ріпчасту цибулю чистимо і обсмажуємо на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.
курча по-Мілан - фото крок 2
Тепер за допомогою друшляка обробити томати від соку. Томати перетираємо до стану пюре, попередньо очистивши від шкірки, і з'єднуємо з соком, перемішуємо.
курча по-Мілан - фото крок 3
Викладаємо томатну масу на сковорідку з обсмаженою цибулею, вливаємо вино, додаємо базилік, сіль і перець. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
курча по-Мілан - фото крок 4
Тепер в одній мисці збиваємо яйця і молоко, в іншу насипаємо борошно, а в третій з'єднуємо панірувальні сухарі і сир. Тепер трохи відбиваємо куряче філе, обвалюють його в борошні, потім занурюємо в яйце і потім в панірувальні сухарі з сиром.
курча по-Мілан - фото крок 5
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому філе з кожної сторони по 5-6 хвилин. Поки смажиться курка, ви можете зайнятися приготуванням гарніру.
курча по-Мілан - фото крок 6
Тепер викладаємо на тарілку пасту (я маю на увазі макарони), обсмажене куряче філе і поливаєте все приготованим соусом. Смачного!

Схожі рецепти