Курча по-Мілан
(покроковий рецепт з фото)
У цьому чудовому рецепті італійської кухні зібрані всі фарби цієї чудової країни. Ви без особливих зусиль приготуєте цю ніжну курочку, і вона, безсумнівно, стане прикрасою вашого столу.
Напевно, кожен з нас знає як мінімум 2-3 страви італійської кухні, але навряд чи хтось чув про це рецепті приготування курки по-міланськи. Швидше за все, вся справа тут в тому, що воно не так сильно поширене у нас, як інші більш знамениті італійські страви. Але сьогодні ми виправимо це упущення, і я розповім вам, як приготувати приголомшливу курку по-міланськи з ароматним томатним соусом. Відразу попереджаю вас, що нічого складно тут немає, і ви легко впораєтеся з цим рецептом, а необхідні інгредієнти продаються в будь-якому магазині. Тому пропоную сьогодні влаштувати романтичну вечерю в італійському стилі для вашої другої половинки і приготувати ось таку чудову курку по-міланськи - невеликий, але дуже приємний сюрприз, зроблений своїми руками.
- Куряче філе - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томати у власному соку - 400 грам
- Вино біле - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир пармезан - 100 грам
- Молоко - 80 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Базилік - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Борошно - За смаком