Свинина по-Мілан
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і неймовірно смачна страва, яке ви приготуєте без особливих зусиль. Підберіть до свинини по-міланськи ваш улюблений гарнір, тоді вам буде забезпечений ситна вечеря в італійському стилі.
Ось дивлюся я на цей рецепт приготування свинини по-міланськи і розумію, що все геніальне дійсно дуже просто. Не потрібно використовувати ніяких додаткових інгредієнтів, тут у нас тільки ті продукти, які допомагають підкреслити природний смак м'яса. На мій погляд, кращого варіанту для швидкого і смачної вечері важко придумати, ніж соковите м'яке мяско, яке ми приготуємо в ароматної хрусткою паніровці. Головне в цій страві - це гарненько відбити свинину, тоді вона дуже швидко приготується і буде дуже ніжна, а далі нам залишиться тільки вибрати гарнір до смаку. І якщо ви любите легкі і швидкі рецепти, тоді цей простий рецепт свинини по-міланськи для вас.
- Свинина порційна - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно або панірувальні сухарі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком