Рецепт Свинина по-Мілан фото

Свинина по-Мілан
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Дуже просте і неймовірно смачна страва, яке ви приготуєте без особливих зусиль. Підберіть до свинини по-міланськи ваш улюблений гарнір, тоді вам буде забезпечений ситна вечеря в італійському стилі.

Опис приготування:

Ось дивлюся я на цей рецепт приготування свинини по-міланськи і розумію, що все геніальне дійсно дуже просто. Не потрібно використовувати ніяких додаткових інгредієнтів, тут у нас тільки ті продукти, які допомагають підкреслити природний смак м'яса. На мій погляд, кращого варіанту для швидкого і смачної вечері важко придумати, ніж соковите м'яке мяско, яке ми приготуємо в ароматної хрусткою паніровці. Головне в цій страві - це гарненько відбити свинину, тоді вона дуже швидко приготується і буде дуже ніжна, а далі нам залишиться тільки вибрати гарнір до смаку. І якщо ви любите легкі і швидкі рецепти, тоді цей простий рецепт свинини по-міланськи для вас.

  • Свинина порційна - 4 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно або панірувальні сухарі - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
свинина по-Мілан - фото крок 1
Свинину солимо і гарненько відбиваємо, прикривши целофаном. В окремій мисці збиваємо яйця з сіллю і мачає в цю суміш свинину, поставити на пів години в холодильник.
свинина по-Мілан - фото крок 2
Потім обвалюють кожен шматочок м'яса в борошні або панірувальних сухарях і посипаємо спеціями.
свинина по-Мілан - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому свинину з обох боків до золотистого кольору.
свинина по-Мілан - фото крок 4
Готове м'ясо подаємо з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти