Салат «Цезар» за Мілан
(покроковий рецепт з фото)
Чергова варіація знаменитого і такого улюбленого багатьма салату. Цього разу з італійським акцентом. Дуже рекомендую для різноманітності повторити цей нескладний рецепт в домашніх умовах.
Поспішаю поділитися ідеєю, як приготувати салат "цезар" за Мілан. Основою буде курка, її можна як обсмажити на сковороді, так і запекти в духовці. Сухарики в даному випадку з часником, що надає страві особливу пікантність. Трохи авокадо для різноманітності і знаменитий "пармезан" . Справжнє смакота!
- Куряче філе - 200 грам
- Помідори - 100 грам
- Салат Айберг - 1/3 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Бекон - 2-3 скибочок
- Хліб - 2-3 скибочок(+ часник за смаком)
- Сіль і перець - За смаком
- Пармезан - 4 Ст. Ложки (тертий)
- Оливкова олія - 70 мілілітрів
- Файл ančousa - 4 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
1
Курячі грудки вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте на сковороді або грилі, запечіть в духовці, відваріть, - як вам більше подобається.
2
Салат вимийте, обсушити, порвіть руками.
3
Помідори наріжте невеликими скибочками. Якщо використовуєте черрі, то навпіл.
4
Хліб наріжте невеликими кубиками. Посоліть трохи, збризніть оливковим маслом і присипте тертим часником. Підсушіть на сковороді або в духовці.
5
Очистіть авокадо і наріжте м'якоть.
6
Бекон наріжте і обсмажте на сковороді до хрусткої скоринки.
7
Для приготування заправки з'єднайте філе анчоуса з часником, оливковою олією, соком лимона і 2 ложками тертого сиру. Ретельно перемішайте, додайте за смаком сіль і перець.
8
На тарілку для подачі викладіть листя салату, помідори, авокадо, бекон і сухарики, куряче філе, нарізане шматочками. Полийте заправкою і присипте "пармезаном" . Усе, можна подавати салат "цезар" відповідно до таблиці-Milanese. Смачного!