Креветочні тости
(покроковий рецепт з фото)
Креветочні тости - прекрасна альтернатива традиційним тостів з ковбасою, якщо вам, звичайно, подобаються креветки. Тости виходять ніжними, з оригінальним смаком і ароматом.
Особисто мені креветочні тости подобаються тим, що в приготуванні не використовуються ніякі жири, тобто тости виходять не дуже жирними і шкідливими. Можна смажити їх на сковороді без масла - тоді вони будуть взагалі дієтичними. За смаком креветочні тости важко з чимось порівняти, але якщо ви любите креветки, то і креветочні тости вам повинні сподобатися. Хай щастить!
- Королівські креветки - 20 штук
- Яєчний білок - 1 штука
- Сіль - 1\4 чайних ложок
- Перець мелений - 1\4 чайних ложок
- Хліб для тостів - 4 штуки
- Кунжут - 20 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
Для початку - очищаємо сирі креветки.
За допомогою блендера подрібнюємо очищені креветки до однорідності.
Додаємо в масу яєчний білок, солимо і перчимо її, гарненько перемішуємо. Отриману пасту намазуємо на хліб для тостів.
Посипаємо хліб зверху кунжутом. Розрізаємо хліб на чотири частини - на трикутнички, як показано на фото.
На сковороді розігріваємо невелику кількість масла, потім кладемо на сковороду наші тости креветочной пастою вниз. roza_ker 2-3 хвилини з одного боку.
Далі - перевертаємо тости і смажимо ще 1 хвилину до появи золотистої скоринки.
Креветочні тости готові. Подавати гарячими, поки не охололи!