Креветки з часником і лаймом
(покроковий рецепт з фото)
Креветки ідеально підходять для закуски. У них солодкуватий присмак, приємний аромат. Можна поєднувати їх з будь-якими спеціями і соусами. Спробуйте рецепт, як приготувати креветки з часником і лаймом.
Немає нічого простіше, ніж приготувати креветки. На це ви витратите всього 15 хвилин. Можна поєднувати їх з гарніром з відвареного рису або булгура. Подавайте креветки вже остиглими. Якщо любите погостріше, тоді додайте до них перець чилі. Можна використовувати охолоджені або заморожені креветки.
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Braai - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Креветки - 450 грам
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі - 1 штука
1. Помістіть очищені креветки в розігріту з рослинним маслом сковороду. Додайте в сковороду помитий і нарізаний чилі.
2. Почистіть і наріжте тонкими часточками часник, трохи солі. Додайте часник в сковороду, готуйте 2-3 хвилини, після вимкніть вогонь. Промийте і подрібніть кінзу. Посипте нею креветки.
4. Додайте сік лайма, перемішайте вміст сковороди.
5. Подавайте блюдо гарячим або при кімнатній температурі.