Смажені креветки з медом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні креветки смажаться в соусі до його загустіння і покриваються смачною глазур'ю. Вдале поєднання імбиру, соєвого соусу, меду та часнику надають креветок неповторний смак. Обов'язково спробуйте!
У креветок дуже ніжне м'ясо, і якщо їх перетримати на вогні, то вони стануть жорсткими і несмачними. Дійте швидко і чітко дотримуйтесь рецептом, як приготувати смажені креветки з медом і часником, у вас все вийде! Приємних вам клопоту на кухні!
- Креветки - 200 грам(salatnyye, суха заморозка)
- Соєвий соус - 40 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник тертий - 1 Ст. Ложка
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Зелену цибулю помийте, часник, імбир очистіть.
Креветки помістіть в пакет. Імбир і часник натріть на дрібній тертці, змішайте з медом і соєвим соусом, додайте до креветок. Закрийте пакет, перемішайте його вміст і залиште в холодильнику на 10-15 хвилин.
На сковороді розігрійте масло, влийте половину маринаду, доведіть до кипіння. Додайте креветки і обсмажуйте з двох сторін до загустіння соусу.
Подавайте з зеленою цибулею до рису. Смачного!