Креветки в пиві зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Досить швидкий і простий рецепт "п'яних" креветок хочу вам показати. Якщо ви любите морепродукти, і завжди в пошуку нових варіантів їх приготування, обов'язково повторіть на своїй кухні цей!
Такі креветочки можна подавати в якості закуски, використовувати як основне, доповнивши відвареним рисом, наприклад, або ж як інгредієнт для приготування салату. Насичений смак і аромат просто неможливо передати словами. Запам'ятовуйте, як приготувати креветки в пиві зі спеціями.
- Креветки - 300 грам
- Пиво - 1 Склянка
- Luk salotų - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. На сковороду з високими бортами викладіть подрібнений шалот і часник, лавровий лист, сіль і спеції, влейте пиво. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і уварюють, поки пиво не википить наполовину.
2. Викладіть на сковороду креветки і готуйте близько 3-4 хвилин.
3. В самому кінці посипте креветки подрібненою зеленню і меленим перцем.
4. Ось такі креветки в пиві зі спеціями, - пальчики оближеш!