Креветки в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні хрусткі креветки будуть не тільки чудовою закускою до пива, але і вельми смачним і ситним самостійною стравою.
Це може прозвучати трохи дивно, але цей простий рецепт креветок в пиві справді є найкращою закускою не тільки до пива, але так само до шампанського і провину. Спробуйте самі і ви оціните цей хрусткий делікатес. До того ж рецепт приготування креветок в пиві настільки простий, що ви без проблем зможете приступити до нього за пів години до прибуття гостей і встигнути вчасно.
- Креветки - 30 штук (середнього розміру)
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Пиво - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Очищаємо креветки від панцира, але залишаємо хвостик для краси.
Яйце збиваємо за допомогою віночка, додаємо сіль і перець. Вливаємо пиво, перемішуємо і відставляємо на п'ять хвилин. Я так само в кляр додаю нарізану зелень, виглядає красиво і смаку ніколи не завадить.
У сковороді на сильному вогні розігріваємо олію. Вмочуємо креветки в клярі і викладаємо на сковорідку, обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Готові креветки викладаємо на серветку, щоб видалити зайвий жир і тепер можна пригощати друзів.