Рецепт Баранина в пиві з овочами фото

Баранина в пиві з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготуйте просте і оригінальне блюдо. Виходить дуже швидко, але при цьому ароматно і смачно. А що ж ще потрібно для ситної вечері? Переконайтеся самі і приготуйте баранину в пиві з овочами.

Баранину в пиві з овочами можна приготувати на обід, вечерю або святковий стіл. Спочатку ми обсмажуємо м'ясо і овочі, а потім тушкуємо на середньо-слабкому вогні протягом півтори години. Добре, якщо у вас є зелень - кріп, петрушка, Тархуна, вона стане в нагоді. Пиво використовуйте світле, слабке. Отже, приступи до готування.

Баранина в пиві з овочами готується дуже просто.

1. Баранину промийте проточною водою, просушіть і поріжте кубиками.

2. Картопля і помідори промийте, картопля почистіть, з помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп, потім поріжте великими кубиками.

3. Цибуля, часник і зелень промийте, чистий і Мельк porubite.

4. Розігрійте рослинне масло в каструлі і злегка обсмажте м'ясо.

5. Потім додайте цибулю і картоплю, сіль і poperčite. Смажте разом протягом 5-7 хвилин. Не забувайте помішувати.

6. Додайте в каструлю помідори, часник, пиво і половину дрібно посіченою кропу. Гасіть півтори години.

Готову страву в тарілці посипте кропом.

Смачного!

  • Баранина - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Помідори - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Пиво - 500 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Баранину в пиві з овочами можна приготувати на обід, вечерю або святковий стіл. Спочатку ми обсмажуємо м'ясо і овочі, а потім тушкуємо на середньо-слабкому вогні протягом півтори години. Добре, якщо у вас є зелень - кріп, петрушка, Тархуна, вона стане в нагоді. Пиво використовуйте світле, слабке. Отже, приступи до готування.

Баранина в пиві з овочами готується дуже просто.

1. Баранину промийте проточною водою, просушіть і поріжте кубиками.

2. Картопля і помідори промийте, картопля почистіть, з помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп, потім поріжте великими кубиками.

3. Цибуля, часник і зелень промийте, чистий і Мельк porubite.

4. Розігрійте рослинне масло в каструлі і злегка обсмажте м'ясо.

5. Потім додайте цибулю і картоплю, сіль і poperčite. Смажте разом протягом 5-7 хвилин. Не забувайте помішувати.

6. Додайте в каструлю помідори, часник, пиво і половину дрібно посіченою кропу. Гасіть півтори години.

Готову страву в тарілці посипте кропом.

Смачного!

Схожі рецепти