Рецепт Креветки в апельсинової скоринці фото

Креветки в апельсинової скоринці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Креветки , Морепродукти , Апельсин
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Відмінний варіант для закуски до столу. Блюдо робиться дуже просто і швидко, а смак у нього пікантний і цікавий. Візьміть на замітку блюдо, як приготувати креветки в апельсинової скоринці.

Опис приготування:

По набору продуктів і кількості інгредієнтів можу віднести це блюдо до простих, але його смак настільки цікавий, пікантний і незвичайний, що його можна подати до фуршету або святкового столу. Креветки краще використовувати більше (королівські), але таких в магазині не виявилося, тому купив звичайні, але вийшло дуже навіть.

  • Креветки - 0, 5 кілограма
  • Апельсин - 1 штука
  • Крохмаль - 150 грам
  • Чилі - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Апельсиновий джем - 2 Ст. Ложки
креветки в апельсинової скоринці - фото крок 1
1. Насамперед готую маринад з перцю, апельсинового джему і одного апельсина. Перець чилі мою і подрібнюю кільцями, вичищаю все насіння. Апельсин розрізаю і відвалів сік. Змішую джем з соком апельсина, перцем чилі. Креветки мою і очищаю, потім мариную в отриманої суміші близько півгодини.
креветки в апельсинової скоринці - фото крок 2
2. Крохмаль перекладаю на тарілку, обвалюють мариновані креветки в крохмалі з кожного боку.
креветки в апельсинової скоринці - фото крок 3
3. Сковороду розігріваю з додаванням оливкової олії, викладаю вага креветки і обсмажую до готовності, після чого вливаю маринад і даю йому кристалізуватися, після цього перекладаю креветки на тарілку і трохи остуджують, а затем подаю к столу.

Схожі рецепти