Рецепт Креветки в апельсинової скоринці фото

Креветки в апельсинової скоринці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Креветки, Морепродукти, Апельсин
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Відмінний варіант для закуски до столу. Блюдо робиться дуже просто і швидко, а смак у нього пікантний і цікавий. Візьміть на замітку блюдо, як приготувати креветки в апельсинової скоринці.

По набору продуктів і кількості інгредієнтів можу віднести це блюдо до простих, але його смак настільки цікавий, пікантний і незвичайний, що його можна подати до фуршету або святкового столу. Креветки краще використовувати більше (королівські), але таких в магазині не виявилося, тому купив звичайні, але вийшло дуже навіть.

  • Креветки - 0, 5 кілограма
  • Апельсин - 1 штука
  • Крохмаль - 150 грам
  • Чилі - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Апельсиновий джем - 2 Ст. Ложки
креветки в апельсинової скоринці - фото крок 1
1. Насамперед готую маринад з перцю, апельсинового джему і одного апельсина. Перець чилі мою і подрібнюю кільцями, вичищаю все насіння. Апельсин розрізаю і відвалів сік. Змішую джем з соком апельсина, перцем чилі. Креветки мою і очищаю, потім мариную в отриманої суміші близько півгодини.
креветки в апельсинової скоринці - фото крок 2
2. Крохмаль перекладаю на тарілку, обвалюють мариновані креветки в крохмалі з кожного боку.
креветки в апельсинової скоринці - фото крок 3
3. Сковороду розігріваю з додаванням оливкової олії, викладаю вага креветки і обсмажую до готовності, після чого вливаю маринад і даю йому кристалізуватися, після цього перекладаю креветки на тарілку і трохи остуджують, а затем подаю к столу.

Схожі рецепти