Креветки в апельсинової скоринці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для закуски до столу. Блюдо робиться дуже просто і швидко, а смак у нього пікантний і цікавий. Візьміть на замітку блюдо, як приготувати креветки в апельсинової скоринці.
По набору продуктів і кількості інгредієнтів можу віднести це блюдо до простих, але його смак настільки цікавий, пікантний і незвичайний, що його можна подати до фуршету або святкового столу. Креветки краще використовувати більше (королівські), але таких в магазині не виявилося, тому купив звичайні, але вийшло дуже навіть.
- Креветки - 0, 5 кілограма
- Апельсин - 1 штука
- Крохмаль - 150 грам
- Чилі - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Апельсиновий джем - 2 Ст. Ложки
1. Насамперед готую маринад з перцю, апельсинового джему і одного апельсина. Перець чилі мою і подрібнюю кільцями, вичищаю все насіння. Апельсин розрізаю і відвалів сік. Змішую джем з соком апельсина, перцем чилі. Креветки мою і очищаю, потім мариную в отриманої суміші близько півгодини.
2. Крохмаль перекладаю на тарілку, обвалюють мариновані креветки в крохмалі з кожного боку.
3. Сковороду розігріваю з додаванням оливкової олії, викладаю вага креветки і обсмажую до готовності, після чого вливаю маринад і даю йому кристалізуватися, після цього перекладаю креветки на тарілку і трохи остуджують, а затем подаю к столу.