Цинамонові роли в апельсинової кірки
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання яблука з корицею - одне з моїх улюблених в солодкій випічці, але поєднання кориці і апельсина, зізнаюся, теж дуже і дуже вдале. Сьогодні я доведу вам це своїм оригінальним десертом.
Звичайно, рулет з бісквітного тіста з прошарком з кориці вже сам по собі дуже і дуже смачний, але якщо додатково запекти його (я б навіть сказала прогріти) в апельсинової кірки та з апельсиновим соком - це просто неймовірно смачно. Навіть поки він буде дбати, ви будете знемагати від неймовірного аромату, який буде виходити з духовки. Встояти перед таким десертом просто неможливо. Готовий десерт виходить не тільки дуже смачним, але і дуже ошатним, тому його можна подавати навіть до святкового столу.
- Апельсин - 1 штука
- Рулет з корицею - 1 штука
- Цукрова помадка - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Зріжте верхівку апельсина, вийміть з неї м'якоть, також вийміть м'якоть з усього апельсина. Робити це потрібно дуже акуратно, щоб не пошкодити шкірку, саме вона нам і знадобиться.
У підготовлений бочонок з апельсина покладіть рулет з корицею. Його можна купити готовий, а можна спекти самостійно. Зверху рулет можна трохи полити або просо скропити апельсиновим соком, так аромат буде ще більш яскравим.
Накрийте апельсин верхівкою, загорніть у фольгу і відправте в духовку на 15-20 хвилин.
Цінамонновие роли в апельсинової кірки готові, полийте їх цукровою помадкою і подавайте.
Подавайте десерт прямо в апельсинової кірки, виглядає дуже ефектно і святково.