Kрем з желатином для торта
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легкий і смачний крем для декорації тортів простий у приготуванні. Крем легко застигає, зберігаючи форму декорацій, але в той же час залишається ніжним і повітряним.
Опис приготування:
Для приготування крему необхідні вершки, цукор і желатин. Можна робити з желе будь-якого кольору. Яке желе виберете, таким буде смак і колір крему.
- Вершки - 200 мілілітрів(30-36% жирності)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Желатин - 30 грам (або пачка желе будь-якого смаку, я брала персикове)
- Вода - 50 мілілітрів
Желе або желатин розпустити в гарячій воді, добре перемішати до повного розчинення. Залишити для охолодження.
Холодні вершки і цукор збити міксером до густої піни, поки не загустеют.
Остигнуло желе влити в збиті вершки і швидко перемішати. Важливо, щоб желе не було гарячим, а тільки трохи теплим. Інакше крем стане дуже рідким.
Крем можна накладати в шприц і прикрашати торт. Потім поставівь ненадовго в холодильник, щоб крем трохи загус.
Смачного!