Рецепт Kрем з желатином для торта фото

Kрем з желатином для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Яйця
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легкий і смачний крем для декорації тортів простий у приготуванні. Крем легко застигає, зберігаючи форму декорацій, але в той же час залишається ніжним і повітряним.


Опис приготування:

Для приготування крему необхідні вершки, цукор і желатин. Можна робити з желе будь-якого кольору. Яке желе виберете, таким буде смак і колір крему.

  • Вершки - 200 мілілітрів(30-36% жирності)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Желатин - 30 грам (або пачка желе будь-якого смаку, я брала персикове)
  • Вода - 50 мілілітрів
Kрем з желатином для торта - фото крок 1
Желе або желатин розпустити в гарячій воді, добре перемішати до повного розчинення. Залишити для охолодження.
Kрем з желатином для торта - фото крок 2
Холодні вершки і цукор збити міксером до густої піни, поки не загустеют.
Kрем з желатином для торта - фото крок 3
Остигнуло желе влити в збиті вершки і швидко перемішати. Важливо, щоб желе не було гарячим, а тільки трохи теплим. Інакше крем стане дуже рідким.
Kрем з желатином для торта - фото крок 4
Крем можна накладати в шприц і прикрашати торт. Потім поставівь ненадовго в холодильник, щоб крем трохи загус.
Kрем з желатином для торта - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти