Апельсинове желе для торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не дружите з тортиками і кексами, мій простий рецепт апельсинового желе для торта якраз для вас! магазинний бісквіт, крем і це желе - і торт готовий! Красивий і апетитний, всім сподобається!
Цей швидкий і простий рецепт апельсинового желе для торта сподобається тим господиням, які не дуже люблять возитися з тестом і до питання випічки тортів бояться підходити. Саме для вас і існують магазинні заготовки: можна купити готову суміш для коржів, розвести її молоком або водою - і запекти. А можна і зовсім купити готовий корж! Те ж саме стосується і крему. Словом, не бійтеся експериментувати. Якщо на торті є таке гарне желе, він всім сподобається!
- Бісквіт - 1 штука
- Крем - 150 грам (за смаком. У мене самий звичайний рідкуватий сметанний крем. )
- Апельсин - 1 штука (можна і більше, якщо великий корж)
- Желе апельсинове - 1 штука(1 пакетик)
1. Отже, на дно рознімної форми викладаємо бісквіт, потім змащуємо його кремом. Якщо є бажання і час, проявіть фантазію, зробіть прошарок з горішків, шоколадних крапель тощо. А сам бісквіт можна, наприклад, просочити кавовим лікером.
2. Апельсини нарізаємо дуже тонкими кружечками і викладаємо красиво поверх крему. При бажанні, знову ж, можна використовувати і інші фрукти.
3. Магазинне желе розводимо, як зазначено на упаковці, ось тільки води беремо в півтора рази менше, ніж передбачалося, щоб вийшло насичене за кольором желе. Заливаємо апельсини, і чекаємо повного застигання. Готово!