Апельсинове какао
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися рецептом цікавого напою - апельсинове какао, в якому поєднується шоколадний і апельсиновий смаки. Це класичне поєднання, яке подобається більшості.
Докладніше, як приготувати апельсиновий какао, я розповім нижче. У какао можна додати трохи кориці і мускатного горіха, якщо любите. Замість какао порошку можна взяти пару плиток гіркого шоколаду. Спробуйте мій рецепт ароматного какао з апельсиновими нотками! Смак просто фантастичний!
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Мигдальне молоко - 250 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода - 60 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Натріть цедру апельсина.
У ковшике нагрійте воду, ванільний сироп, цукор і цедру апельсина. Доведіть до кипіння і зніміть з плити.
Процідіть сироп.
У ковшике нагрійте мигдальне молоко з какао.
Додайте в чайник 50 мл. Апельсинового сиропу, какао і змішайте напій. Перелийте какао в стакан.
Апельсинове какао готове, смачного!