Рецепт Апельсинове желе фото

Апельсинове желе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти, Апельсин
ПП рецепти, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Желе

Рецепт приготування апельсинового желе. Такий десерт дуже добре приготувати в жарку, літню погоду. Він дуже добре підійде для подачі на святковий стіл. Смак дивовижний!

Кількість порцій: 7
  • Желатин - 20 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Апельсини - 3 штуки
апельсинове желе - фото крок 1
1. Кип'яченою холодною водою (200 мл) заливаємо желатин і залишаємо на час, яке написано на упаковці.
апельсинове желе - фото крок 2
2. Візьмемо який-небудь посуд і вичавимо туди сік з апельсинів.
апельсинове желе - фото крок 3
3. Тепер беремо апельсинові кірки і крупно їх нарізаємо. Покладемо апельсинові кірки в каструлю і заллємо водою (один літр). Доводимо до кипіння і хвилин десять проварити.
апельсинове желе - фото крок 4
4. Потім процідити і охолодити приблизно до температури сорок-п'ятдесят градусів. Тепер додаємо цукор і набряклий желатин. Доводимо до кипіння (не кип'ятити).
апельсинове желе - фото крок 5
5. Вливаємо сюди вичавлений апельсиновий сік. Прибираємо каструлю з вогню.
апельсинове желе - фото крок 6
6. Тепер розливаємо по креманкам або по формах. Годин на п'ять-шість прибираємо в холодильник.

Схожі рецепти