Рецепт Крем-суп з петрушки фото

Крем-суп з петрушки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Зелень, Петрушка
Вегетаріанське харчування
На обід, Корисний обід
Супи, Крем-суп

Давайте приготуємо ще один дуже гарний і смачний суп - крем-суп з петрушки. Гарний мармуровий колір крем-супу виходить з-за основного компонента - петрушки. Смак не поступається зовнішньому вигляду.

Рецепт крем-супу з петрушки - до вашої уваги. Крем-суп з петрушки готується дуже легко і протягом 40 хвилин. У приготуванні цього розкішного страви бере участь всього лише 4 компонента - свіжа петрушка, картопля, бульйон (на ваш смак, він може бути і з кубика) і вершки. Усе! Звичайно ж, нам знадобиться блендер. Без блендера неможливо приготувати жодного крему-супу, перетирать через сито - це абсолютно не варіант. Крем-суп з петрушки добре поєднується з італійським білим хлібом - чіабаттою. Бажаю приємного приготування!

  • Свіжа петрушка - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Бульйон - 750 мілілітрів (овочевий, курячий, м'ясної - на ваш смак)
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Сіль - - За смаком
крем-суп з петрушки - фото крок 1
Петрушку гарненько промиваємо під проточною водою і видаляємо жорсткі стеблинки.
крем-суп з петрушки - фото крок 2
Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і варимо 10 хвилин в 750 грамах бульйону.
крем-суп з петрушки - фото крок 3
Потім додаємо до картоплі петрушку, накриваємо кришкою, робимо вогонь менше середнього і варимо протягом 20 хвилин. В цей час картопля повинна повністю зваритися. Обов'язково простежте за цим!
крем-суп з петрушки - фото крок 4
Потім суп трохи охолоджуємо і за допомогою блендера подрібнюємо до однорідної маси.
крем-суп з петрушки - фото крок 5
Далі в суп додаємо гарячі вершки (розігріваємо в мікрохвильовці) і ще раз все збиваємо.
крем-суп з петрушки - фото крок 6
Суп трохи прогріваємо, потім розливаємо по тарілка і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти