Рецепт Аджика з петрушки на зиму фото

Аджика з петрушки на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Зелень , Гострий перець , Петрушка
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На швидку руку , Літні
Заготовки , Аджика , Гостре
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 хв.

Ще один варіант гострого кавказького соусу. Вітамінний джерело і засіб для імунітету. Існує багато рецептів аджики. І що, як приготувати аджику з петрушки на зиму, читайте нижче.

Опис приготування:

Від кавказького рецепта аджики залишився тільки гострий смак.

Цей рецепт не зовсім традиційної аджики, це видно навіть з її кольору. Соковитий зелений колір, гостра пряність - ідеальний соус-закуска до гарячих страв або просто як"помазка" хліб. Дуже корисна і смачна.

Можна закатати її на зиму, просто зберігати в холодильнику або відразу з'їсти. Вибирайте потрібний варіант. Смачного!

  • Петрушка - 500 грам
  • Селера - 500 грам (без chereshkov)
  • Перці гострі - 300 грам
  • Часник - 100 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Листя хрону - 30 штук
  • Сіль - 1 За смаком
  • Оцет - 1 За смаком
аджика з петрушки на зиму - фото крок 1
Промийте і просушіть зелень. Кріп слід брати соковитий і зелений, тоді аромат буде більш насиченим.
Очистіть часник.
Вимийте і очистіть перець. Не забудьте надіти рукавички, тому як гострий перець може обпалити руки.
аджика з петрушки на зиму - фото крок 2
Подрібніть всю зелень і перець. Найпростіше це робити в м'ясорубці. Якщо немає м'ясорубки, використовуйте блендер або комбайн.
аджика з петрушки на зиму - фото крок 3
Готову суміш посоліть за смаком. Зробіть воронку в центрі суміші і влийте оцет, змішайте його з соком аджики і потім з усією сумішшю. Дайте трохи настоятися і закатати в стерилізовані банки або просто закрийте кришкою і відправте в холодильник.

Схожі рецепти