Рецепт Крем-суп з маленьких креветок фото

Крем-суп з маленьких креветок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Пісні страви
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Сьогодні у вас буде можливість дізнатися, як приготувати крем-суп з креветок. Я впевнена на всі 100%, що ви таке перше блюдо ще не готували і навряд чи де пробували. Рекомендую!

Опис приготування:

У цьому рецепті креветки готуються з панцирами, але (по бажанню) панцири можна не використовувати. Також рибний бульйон в рецепті ви можете замінити на курячий.

  • Морква - 2 штуки
  • Стебло селери - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Креветки маленькі - 1 кілограм
  • Рибний бульйон - 2 склянки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (несолоне )
  • Нежирні вершки - 2 склянки
  • Чебрець - 1/2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука (подрібнений )
  • Сіль - За смаком
  • Білий перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком (опціонально, для прикраси)
1
Подрібніть морква, селера, картопля і цибуля.
2
Креветки очистіть від панцирів, вийміть кишкові вени і промийте морепродукт. Панцирі відкладіть окремо.
3
Візьміть велику каструлю, на середньому вогні розтопіть масло.
4
У розтоплене масло викладіть моркву, селера, картопля, часник і бронежилет від krevetok. Обсмажуйте інгредієнти близько 3-х хвилин, поки цибуля не стане напівпрозорим, а панцири не придбають рожевий колір.
5
Додайте бульйон, вершки, чебрець, лавровий лист і креветки. Креветки кладіть не всі, залиште 24 штуки.
6
Суп доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 20 хвилин.
7
Перелийте суп-пюре в кухонний комбайн або блендер, подрібніть, а потім пропустіть його через сито.
8
Влийте суп назад в каструлю, додайте за смаком сіль і перець.
9
Покладіть в каструлю залишилися 24 креветки і варіть близько 3 хвилин до готовності.
10
Розлийте суп в шість тарілок, в кожну покладіть по 4 креветки. Прикрасьте нарізаною петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти