Рецепт маленьких млинців
(покроковий рецепт з фото)
У моєї бабусі була невелика сковорідка, яка призначалася для запікання млинців. На ній можна було смажити ніяких інших страв. Я теж купила собі таку, щоб готувати маленькі млинчики.
Варіацій і складів спробувати можна багато, завжди знайти щось собі до смаку. Я ж розповім вам рецепт маленьких млинців зі шпинатом. Колір і смак вийшли незвичайними, але майже всі вони сподобаються. Їх зручно перевертати, а тісто замішується швидко. У вас буде ідеальний сніданок!
- Шпинат - 70 грам
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 2, 5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Яйця збийте з цукром і сіллю.
До яйцям додайте молоко, просійте борошно і влийте масло. Замішайте тісто. Шпинат подрібніть. Також його додайте і ретельно перемішайте. Можете зробити це в блендері.
Обсмажте млинці на маленькій сковороді без масла з обох сторін. Приємного чаювання!