Докладний рецепт млинців
(покроковий рецепт з фото)
Уявити собі і пару тижнів без млинців на своїй кухні я не можу. Ця страва я вважаю універсальним. З нього можна зробити десерт, закуску і гаряче. Цей варіант саме такий. Читайте і вчіться!
Про те, як приготувати млинці, ви дізнаєтеся з моєї інструкції. Найсмачніші вироби виходять на молоці. Цукора можете зовсім не додавати, якщо потім хочете додати ситну начинку. Тісто буде готове відразу ж, адже воно замішується без дріжджів. Все просто, і смак знайомий.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Молоко - 2/3 склянки
- Вода - 2/3 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 0-2 Ст. Ложок
У блендері або в мисці змішайте молоко з водою і яйцями.
Потім всипте сіль, борошно і цукор. Масу перемішайте.
В цей же час розтопіть масло. Влийте його слідом в масу. Замішайте тісто до єдиної консистенції. Залиште його на 15 хвилин.
Сковорідку для млинців розігрійте і змастіть рослинною олією.
Потім вливайте на вогонь черпак тесту.
Сковороду повертайте по колу, щоб тісто розтеклося по всій поверхні.
Як краю млинця підрум'яняться, переверніть його на іншу сторону тонкої лопаткою або ножем.
З іншого боку обсмажте млинець до скоринки. Все готово! Приємного чаювання!