Салат з маленьких перчиком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Салат з маленьких перчиком добре підходить як гарнір. Він прекрасно зберігається і на наступний день. Крім того, він дуже яскраво і святково виглядає на столі. Зробити його можна дуже швидко.
Опис приготування:
Салат з маленьких перчиком можна вживати відразу, а можна і зберігати в холодильнику добу. Смак його від цього стане тільки краще. Так що салат з маленьких перчиком дуже добре включати в меню святкового застілля, тому що він смачний, красивий і його можна робити напередодні. Оцет для маринаду можна замінити на свіжий лимонний сік. Успіхів і приємного апетиту!
- Перець - 500 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Кріп свіжий - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 2, 5 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Почистити і порізати перець соломкою, цибуля півкільцями.
З масла, оцту і спецій зробити соус. Збити його виделкою.
Заправте перець оцтом, салат добре перемішайте.
Салат з маленьких перчиком готовий!