Гарячий шоколад з гострим перчиком
(покроковий рецепт з фото)
У нашій країні гарячий шоколад - це всіма улюблений солодкий напій, який дуже до вподоби дітям. Розповім рецепт, як приготувати гарячий шоколад з гострим перчиком. Це незвично, смачно, оригінально.
У більшості країн Латинської Америки перець додають в усі страви, там люблять його гостроту і пекучість. Не виняток і напої: кава, коктейлі і гарячий шоколад. Такий напій виходить ароматним, пікантним, можливо, сподобається він не всім, але спробувати його обов'язково потрібно.
- Цукор - За смаком
- Перець халапеньо - 1 штука
- Ваніль - 1 штука (паличка)
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
- Шоколад чорний - 100 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
1. Чорний шоколад беру не менше 72%, інакше напій не буде настільки насиченим і шоколадним. Перець мою і нарізаю скибочками.
2. В сотейник вливаю молоко, додаю перець (прямо з зернами), паличку кориці і ванілі, цукровий пісок (залежить від бажаного рівня солодощі), додаю шматочки чорного шоколаду.
3. Відправляю каструлю на слабкий вогонь і варю до повного розчинення шоколаду, безперервно помішують.
4. Готовий гарячий шоколад розливаю по чашках і подаю з шматочками перцю, смачного!