Рецепт Київські котлети з перчиком по-мексиканськи фото

Київські котлети з перчиком по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Ви любите котлети по-київськи? Тоді пропоную приготувати чудовий, злегка пікантний варіант київських котлет на мексиканський манер. Гострий ароматний перчик чилі і ніжний тягучий сир додадуть вогню ніжному курячому філе! Задамо всім перцю!

Опис приготування:

Для панірування таких пекучих котлет добре використовувати несолодкі кукурудзяні пластівці - буде дуже хрустяще і смачно! Якщо ж Ви не знайшли такі пластівці, використовуйте кукурудзяну муку.

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Перець чилі, зелений - 2 штуки (великі)
  • Бринза - 4 чайних ложки (м'яка сербська або сирний сир)
  • Сир напівтвердий - 4 скибочки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (розтоплене)
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1/2 склянки
  • Кукурудзяні пластівці - 1 Склянка (не солодкі)
  • Суміш прянощів - 1 Чайна ложка (мексиканська)
  • Кінза сушена - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком (для фритюру)
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 1
Перці чилі очистіть від перегородок і насіння, не розрізаючи, і нафаршіруйте м'якою сербської бринзою. Розріжте перчики навпіл і загорніть кожен шматочок в тонкий скибочку сиру.
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 2
Куряче філе добре відбийте, сіль і poperčite. На кожну відбивну викладіть по 1 перчику і скрутіть, формуючи овальні котлетки.
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 3
Приготуйте панірувальну лінію. В одній мисці з'єднайте борошно, сіль і перець. У другу миску розбийте яйця, додайте сіль, суміш мексиканських прянощів і розтоплене вершкове масло. У третій мисці змішайте подрібнені кукурудзяні пластівці, сушену зелень кінзи або петрушки.
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 4
Обваляйте котлети в борошні, потім занурте в яйце і запаніруйте в кукурудзяних пластівцях. Паніровці в пластівцях можна зробити подвійний. Приберіть котлети на 10 хвилин в холодильник, щоб панірування краще схопилася.
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 5
Смажте котлети в гарячому фритюрі до рум'яної скоринки. Обсмажені котлети виймайте на серветку для видалення надлишків олії.
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 6
Перекладіть котлети в форму для запікання і продовжуйте готувати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин, поки куряче філе не стане наскрізь білим і сік при проколі НЕ буде прозорим.
київські котлети з перчиком по-мексиканськи - фото крок 7
Подавайте котлети гарячими з легким овочевим гарніром. Наприклад, з консервованою кукурудзою, помідорами і маринованою перцем халапеньо.

Схожі рецепти