Спагеті з куркою і перчиком чилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пасти з куркою і чілі. Таке блюдо готується за 20-25 хвилин і відмінно підійде для вечері. Кількість чилі регулюйте на свій розсуд.
Спагеті з куркою і перчиком чилі я готую, коли хочеться чогось простого, але смачного і швидкого в приготуванні. У цю страву можна додати також болгарський перець. Пасту варимо згідно з інструкцією, чилі і куряче філе обсмажуємо. Заливаємо курку томатною пастою, заправляємо спеціями, а потім все змішуємо в тарілці. Удачі в приготуванні!
- Куряче філе - 200-250 грам
- Спагеті - 60-70 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Томатна паста - 3/4 склянки (або протерті помідори у власному соку)
- Перчик чилі - 1 штука (чи менше, по бажанню)
- Цибулина - 1 штука (можна не додавати)
- Базилік сушений - За смаком
1. Спагеті зваріть згідно з інструкцією на упаковці. Я зазвичай кидаю пасту в киплячу підсолену воду і варю хвилин 8-9.
2. Куряче філе наріжте кубиками. Якщо використовуєте цибулю, то очистіть і подрібніть. Те ж саме зробіть з чилі. Гострота - в насінні, тому можете очистити перчик від насіння. У сковороді на середньо-високому вогні розігрійте масло, обсмажити цибулю до прозорості, потім додайте подрібнений чилі і смажте ще хвилинку. До цибулі і чилі викладіть куряче філе, смажте хвилин 8, помішуючи. Додати сіль, поперчіть, додайте базилік, залийте вміст сковороди томатною пастою. Понизьте вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 10.
3. За порціонному тарілках розкладіть спагеті. Якщо соус вийшов недостатньо рідким, то сміливо додайте в нього половину черпака води, в якій варилися спагетті.
4. Томатний соус з куркою і чілі викладіть ложкою на спагетті. Страву можна прикрасити базиліком і присипати тертим "пармезаном" . Смачного!