Домашнє чилі з куркою
(покроковий рецепт з фото)
На відміну від класичного рецепту чилі з яловичиною цей варіант чилі з куркою менш жирний. А за рахунок додавання консервованої квасолі, блюдо легко і швидко готувати. Виходить смачно і ситно!
Блюдо виходить смачним, ситним, гострим і зігріваючим. Ступінь гостроти ви можете регулювати самі, додаючи менше або більше гострого перцю. Всі подробиці, як приготувати домашнє чилі з куркою, дивіться в покроковому рецепті.
- Куряче філе - 400 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Перець червоний пекучий - 1/2 чайних ложки (пластівці)
- Квасоля консервована - 400 грам
- Соус томатний - 300-400 мілілітрів (томатне пюре)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Куряче м'ясо промийте, обсушити. Овочі вимийте, очистіть, у перцю видаліть насіння. Консервовану квасолю відкиньте на сито, дайте стекти рідини.
На розігрітій оливковій олії пасеруйте подрібнені цибулю і часник, IRU, пластівці гострого перцю. Готуйте до прозорості лука.
Куряче філе наріжте на дрібні шматочки, додайте в сковороду, обсмажуйте на сильному вогні до побіління м'яса.
Додайте дрібно нарізаний болгарський перець, перемішайте, готуйте протягом 3-5 хвилин.
Додайте квасолю, перемішайте.
Влийте томатний соус (або томатне пюре), доведіть до кипіння, тушкуйте на повільному вогні до бажаної густоти страви, приблизно 15-20 хвилин.
Домашнє чилі з куркою готове! Смачного!