Рецепт Домашнє чилі з куркою фото

Домашнє чилі з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На відміну від класичного рецепту чилі з яловичиною цей варіант чилі з куркою менш жирний. А за рахунок додавання консервованої квасолі, блюдо легко і швидко готувати. Виходить смачно і ситно!

Опис приготування:

Блюдо виходить смачним, ситним, гострим і зігріваючим. Ступінь гостроти ви можете регулювати самі, додаючи менше або більше гострого перцю. Всі подробиці, як приготувати домашнє чилі з куркою, дивіться в покроковому рецепті.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Перець червоний пекучий - 1/2 чайних ложки (пластівці)
  • Квасоля консервована - 400 грам
  • Соус томатний - 300-400 мілілітрів (томатне пюре)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1 пучок
домашнє чилі з куркою - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Куряче м'ясо промийте, обсушити. Овочі вимийте, очистіть, у перцю видаліть насіння. Консервовану квасолю відкиньте на сито, дайте стекти рідини.
домашнє чилі з куркою - фото крок 2
На розігрітій оливковій олії пасеруйте подрібнені цибулю і часник, IRU, пластівці гострого перцю. Готуйте до прозорості лука.
домашнє чилі з куркою - фото крок 3
Куряче філе наріжте на дрібні шматочки, додайте в сковороду, обсмажуйте на сильному вогні до побіління м'яса.
домашнє чилі з куркою - фото крок 4
Додайте дрібно нарізаний болгарський перець, перемішайте, готуйте протягом 3-5 хвилин.
домашнє чилі з куркою - фото крок 5
Додайте квасолю, перемішайте.
домашнє чилі з куркою - фото крок 6
Влийте томатний соус (або томатне пюре), доведіть до кипіння, тушкуйте на повільному вогні до бажаної густоти страви, приблизно 15-20 хвилин.
домашнє чилі з куркою - фото крок 7
Домашнє чилі з куркою готове! Смачного!

Схожі рецепти