Рецепт Крем-суп з креветок фото

Крем-суп з креветок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід
Супи, Крем-суп

Екстравагантний крем-суп з креветок, який здатний сп'янити вас і зігріти в холодну погоду. Головна фішка даного рецепта - насиченість смаку і додавання в блюдо кілька крапель білого вина!

На замітку: бажано використовувати креветки прямо в панцирі, щоб смак був більш насиченим. А тепер поділюся з вами, як же приготувати пікантний крем-суп з креветок з додаванням сухого вина (готуємо в мультиварці). Поїхали!

  • Креветки в панцирі - 200 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Червоний болгарський перець - 100 грам
  • Картопля - 120 грам
  • Морква - 60 грам
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
1
Спочатку в бій ідуть ріпчасту цибулю і часничок,
Подрібніть їх.
2
Візьміть наші овочі (морквину, картоплю і червоний перець), наріжте їх акуратними кубиками.
3
У чашу влийте оливкову олію, вибравши при цьому програму "жарка" (тимчасово 10 хвилин). Не закриваючи кришку, натисніть "старт" . Далі візьміть і додайте ріпчасту цибулю, часник, лавровий лист і смажте, періодично помішуючи.
4
Коли пройде 5 хвилин, додайте наші неочищені креветки і улюблене біле вино. Не забудьте посолити, поперчити, а також надати смаку настрою, додавши ароматних спецій (по бажанню).
5
Далі витягніть лавровий лист і влийте в чашу воду (або рибний бульйон). Закривши кришку, виберіть режим "гасіння" (з 25 хвилин) і натисніть "старт" .
6
Коли час покаже очікуваний кінець, вміст чаші потрібно перетворити в однорідну масу. Для цього використовуйте наш вірний помічник - блендер!
7
Прикрасьте наш крем-суп з креветок зеленню. Приємного вам і п'янкого апетиту! Готуйте з задоволенням!

Схожі рецепти